Cernera tecknar hyresavtal om 1 040 kvm i Göteborg

avsvenskbyggmarknad.se

2024-03-11
Flygmotorsvägen 3: Foto Cernera FastigheterFlygmotorsvägen 3: Foto Cernera FastigheterFlygmotorsvägen 3: Foto Cernera Fastigheter

Cernera tecknar hyresavtal om 1 040 kvm i Göteborg

I den senaste utvecklingen på fastighetsmarknaden i Göteborg, har Cernera Fastigheter tecknat hyresavtal för totalt 1 040 kvm i Torslanda. Dessa nya avtal markerar ett viktigt steg i fastighetsbolagets strävan att tillgodose de ökade behoven för flexibla och funktionella lokaler i regionen.

Oskar Malmén, VD för Cernera, betonar företagets målsättning att erbjuda skräddarsydda lösningar som möter hyresgästernas specifika krav. ”Vårt engagemang för att arbeta flexibelt under utvecklingsfasen av en fastighet bekräftas ytterligare med dessa nya avtal,” förklarar han.

De aktuella fastigheterna, Amhult 107:2, Torslanda Röd 80:2 och Torslanda Röd 81:1, närmar sig nu full uthyrning. Cerneras långsiktiga plan är att utveckla dessa områden till bostäder, med ett fokus på hållbarhet och samhällsnytta.

Om Cernera Fastigheter

Cernera Fastigheter har en lång historia av att utveckla, förädla och förvalta fastigheter över hela Sverige. Företaget strävar efter att skapa hållbara och välanpassade miljöer där både människor och verksamheter kan växa och utvecklas.

För mer information om Cernera och deras senaste hyresavtal, besök deras officiella pressmeddelande.

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner