Jeanna Nylander ny VD för Bengt Dahlgren Syd

avsvenskbyggmarknad.se

2024-03-11
Jeanna Nylander, ny VD Bengt Dahlgren SydJeanna Nylander, ny VD Bengt Dahlgren SydJeanna Nylander, ny VD Bengt Dahlgren Syd

Jeanna Nylander utsedd till ny VD för Bengt Dahlgren Syd

Jeanna Nylander har utsetts till ny verkställande direktör för Bengt Dahlgren Syd och tillträder sin nya roll den 1 maj 2024. Det framgår av ett pressmeddelande från företaget. Nylander kommer närmast från en position som VD för Allbygg och är känd för sin dynamiska ledarstil och passion för fysisk aktivitet.

”Att Bengt Dahlgren är både stort och litet på samma gång är något som verkligen lockade mig. De regionbaserade bolagen ger oss möjlighet att djupt engagera oss i de lokala marknaderna, samtidigt som vi har en fantastisk möjlighet att utbyta idéer och perspektiv med kollegor över hela landet”, säger Jeanna Nylander i pressmeddelandet.

En ledare med både styrelserum och VM i sikte

Nylanders bakgrund inom multisport, där hon bland annat kvalificerat sig till VM i Xterra, terrängtriathlon, tyder på en ledare med stort engagemang för utmaningar både i och utanför arbetslivet. Åke Rautio, styrelseordförande Bengt Dahlgren Syd, uttrycker stor tillit till Nylander och hennes förmåga att inspirera till förändring samt hennes engagemang för hållbar utveckling.

Jeanna Nylander ser fram emot att leda Bengt Dahlgren Syd in i framtiden, där hon med sin erfarenhet och energi hoppas bidra till företagets fortsatta expansion och utveckling inom samhällsbyggnadssektorn.

Läs hela pressmeddelandet här.

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner