HSB presenterar Brf Handelsmannen i Glumslöv: Bostäder vid havet

avsvenskbyggmarknad.se

2024-03-13
Brf Handelsmannen, informationsmöte Foto: HSBBrf Handelsmannen, informationsmöte Foto: HSB

HSB presenterar Brf Handelsmannen: En ny bostadsrättsförening i Glumslöv

Den 11 mars inleddes säljstarten för HSB:s nya bostadsprojekt, Brf Handelsmannen, beläget i det natursköna och historiska Glumslöv, strax utanför Landskrona. Projektet omfattar 33 bostadsrätter som erbjuder ett unikt boende med närhet till naturen och Skånes vackra kustlinje. Med en blandning av modern arkitektur och lokala material vill HSB skapa ett attraktivt boende för en bred målgrupp.

Försäljningsevent lockade många intressenter

Säljstarten markerades med ett informationsmöte i Glumslövs församlingshem, där en stor skara intressenter samlades för att få mer information om projektet. HSB tillsammans med Fastighetsbyrån från Landskrona redogjorde för detaljer kring bostäderna, naturnära läge och den genomtänkta köpprocessen. Intresset för de tillgängliga bostäderna visade sig stort och köpare är nu ivriga att göra sina bostadsval.

Bostadsrätterna i Brf Handelsmannen

Det naturnära läget och närheten till det omgivande landskapet har varit en ledande princip i utformningen av Brf Handelsmannens bostäder. Arkitekterna har fokuserat på att skapa harmoni mellan modern bekvämlighet och det historiska landskapet. Varje lägenhet är designad med tanke på ett maximalt ljusinsläpp och erbjuder stora, inglasade balkonger som vetter mot det vackra sundet. Köpare kan se fram emot en öppen planlösning där kök och vardagsrum kombineras för att skapa en luftig och välkomnande atmosfär.

Läget och omgivningarna

Glumslöv, med sina över 1200 år av historia, är välkänt för sina natursköna omgivningar och sitt lugna tempo. Brf Handelsmannen ligger inom kort avstånd från både vackra landskap och praktiska bekvämligheter. Projektet erbjuder en unik chans för de som längtar efter en balans mellan det moderna livets bekvämligheter och närheten till naturen.

Byggprocessen och framtiden

HSB och Fastighetsbyrån har nu öppnat upp för bokningar och när hälften av bostäderna är sålda kommer byggnationen officiellt att starta. Detta är ett efterlängtat projekt som har stor potential att bli en ny prominent plats i Glumslöv.

Intressenter som önskar mer information om Brf Handelsmannen och processen för att förvärva en bostad uppmanas att kontakta Fastighetsbyrån i Landskrona, som hanterar försäljningen. Projektet, som redan genererat stor uppmärksamhet, ser fram emot att välkomna nya medlemmar i den växande gemenskapen.

Mer om HSB

HSB är Sveriges största bostadskooperation med fokus på att skapa trygga och trivsamma boendemiljöer för sina medlemmar. Organisationen är medlemsägd och drivs på principen en medlem, en röst, vilket säkerställer att alla medlemmars åsikter och behov hjälper till att forma framtiden för HSB.

För mer information om Brf Handelsmannen, besök officiella HSB-webbplatsen.

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner