Ervin Hägglöf ny CFO på Forsen

avsvenskbyggmarknad.se

2024-03-20
Forsen-logoErvin Hägglöf

Ervin Hägglöf utsedd till ny CFO på Forsen

20 mars 2024

Byggprojektledningsföretaget Forsen har offentliggjort utnämningen av Ervin Hägglöf som bolagets nya Chief Financial Officer (CFO), med början den 13 maj. Hägglöf, som kommer närmast från en liknande roll inom Brunswick Real Estates fastighetsbolag, förväntas stärka Forsens finansiella och ekonomiska strategier inför framtiden.

Med en bakgrund som CFO på HiQ Stockholm och Origo Group, samt andra ledande positioner inom finans, bär Hägglöf med sig en omfattande erfarenhet till Forsen. ”Ervin jobbar affärsnära och hans erfarenhet kommer vara en betydande tillgång för oss”, säger Annika Selin, VD på Forsen.

Hägglöfs utnämning är en del av Forsens strategi för fortsatt tillväxt och utveckling. Han kommenterar själv sitt nya uppdrag: ”Jag ser fram emot att bidra till Forsens framtida tillväxt och utveckling”. Hägglöf kommer även att ingå i bolagets ledningsgrupp.

Forsen, som är en ledande aktör inom byggprojektledning i Sverige och certifierat av Great Place to Work Institute, förvaltar byggprojekt över hela landet. Företaget har över 200 anställda och kontor från Luleå i norr till Malmö i söder.

För mer information om utnämningen, se den fullständiga pressmeddelandet.


Läs även: Ny förskola planeras i Tavelsjö

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner