Spännande bostadsprojekt i Västerviks skärgård

avsvenskbyggmarknad.se

2024-03-20
Bild av vacker natur i VästervikProjekt EnklaHem Horn Exteriör

Nytt bostadsprojekt i Västerviks skärgård

I Horns Strand utanför Västervik får området ca 130 nya klimatsmarta bostadsrätter. Det är Enkla Hem som ansvarar för uppförandet av bostadsrätterna som kommer att erbjudas i fyra etapper, med start 2024/2025. Svensk Husproduktion Projekt AB står för byggnationen av de första 52 par- och radhusen.

Attraktiva och hållbara bostäder

Läget vid Örserumsviken och den omgivande skärgården, tillsammans med hållbara energilösningar och uteplatser, gör detta till ett attraktivt boende. Emanuel Vardi, VD för Enkla Hem, uttrycker att det finns ett stort behov av nya boenden i Västervik och att projektet ska möta efterfrågan på hållbart och attraktivt boende i lantlig omgivning.

Planerna för projektet

Första etappen av projektet innefattar 52 bostäder och är planerad med siktet på att erbjuda både mindre och större lägenheter. Intresseanmälningar öppnas under våren 2024 med en säljstart senare samma år.

För mer information om projektet, se den officiella pressreleasen.

Läs även: Granskning av självkostadsprincipen för vatten- och avloppsavgifter

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner