Nya villatomter i Gustavslund – Tomter i Askersund

avsvenskbyggmarknad.se

2024-03-23
"Beautiful landscape view of Gustavslund"Illustration Gustavslund Askersund

Nya villatomter i Askersund

Askersunds kommun meddelar att 25 nya villatomter kommer att släppas till försäljning i området Gustavslund i april. Dessa tomter, som varierar stort i storlek, kommer initialt att erbjudas till personer som står i kommunens tomtkö. Området Gustavslund är beläget i kommunens norra del och kännetecknas av närheten till både stadens centrum och naturområden, samt en planering som inriktar sig på luftighet och bevarande av grönområden.

Visningar och prisuppgifter

Kommunen arrangerar två visningstillfällen den 3 och 13 april för allmänheten. De intresserade som står i tomtkön kommer att få ett utsänd till dem den 8 april, med en sista ansökningsdag satt till den 23 april. Priserna för tomterna varierar mellan 395 000 och 825 000 kronor. Dessutom planeras för byggrätter för flerfamiljshus i området, vilket kommer att erbjudas till företag senare under våren.

Mer information om projektet och visningarna finns tillgänglig på Askersunds kommuns officiella hemsida.

Se hela pressmeddelandet här.


Läs även: Ny villatomter i Askersund: Gustavslund

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner