Magnus Feldt tar över som fastighetschef hos GöteborgsLokaler

avsvenskbyggmarknad.se

2024-03-25
Magnus FeldtMagnus Feldt Foto: GöteborgsLokaler

Magnus Feldt tar över som fastighetschef hos GöteborgsLokaler

GöteborgsLokaler har offentliggjort att Magnus Feldt blir deras nya fastighetschef från och med den 15 maj. Han ersätter Catharina Sundberg som går i pension efter många framgångsrika år på bolaget.

Magnus Feldt har en bred bakgrund från både den kommunala och privata sektorn, med omfattande erfarenheter inom fastighetsförvaltning, ekonomi, fastighetsteknik, och projektledning. Hans tidigare roller inkluderar positioner hos Nobina, Parkeringsbolaget, Arriva, ISS, Tidx, Swebus och Försvarsmakten.

”Magnus kommer med sin gedigna bakgrund att bidra på ett värdefullt sätt till bolagets uppdrag att förvalta lokaler för Göteborgs lokala näringsliv,” säger Robert Hörnquist, VD på GöteborgsLokaler, i ett uttalande.

GöteborgsLokalers fastighetsportfölj omfattar totalt 400 800 kvm kommersiella ytor fördelade på butiker, kontor och kommunal verksamhet inom Göteborgs kommun. En stor del av lokalerna är placerade på bostadsnära handelsplatser och torg.

”Det känns som ett stort förtroende att ta över rollen som fastighetschef. Att ha jobbat många år med fastigheter i Göteborg gör det extra roligt att få vara en del av detta viktiga uppdrag,” säger Magnus Feldt om sin nya position.

För mer information, besök pressmeddelandet här.

Läs även: Håkan Hedberg tar över Dahl Sverige AB

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner