Renovering av Guldfisken 22 på Östermalm i Stockholm

avsvenskbyggmarknad.se

2024-03-25
Renovera Guldfisken 22.Guldfisken 22

M3 Bygg Renoverar Guldfisken 22

Stockholm, 25 mars 2024 – M3 Bygg, en del av Rotundagruppen, har nyligen tilldelats uppdraget att renovera fastigheten Guldfisken 22 på Östermalm i Stockholm. Sammanslagningen med Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB bär frukt i detta omfattande projekt som beräknas pågå fram till november 2025.

Historisk Fastighet Under Renovering

Guldfisken 22, som splittras i två sektioner byggda 1897 och 1937, är hem för 54 lägenheter samt butikslokaler på bottenvåningen. Totalrenoveringen omfattar allt från interiör till exteriör och ingår i en totalentreprenad vars produktion inleds i maj. M3 Bygg ska bland annat renovera ytskikt, ersätta installationer och omfattande renovera allmänna utrymmen.

”Att få vara med och påverka stadsbilden positivt är viktigt för oss”, säger Thomas Jansson, VD för M3 Bygg, om projektets betydelse.

Om Rotundagruppen

Rotundagruppen fokuserar på att driva den svenska ROT-marknaden mot en mer hållbar utveckling genom samarbeten mellan lokala och nischade bygg- samt teknikkonsultföretag. Gruppen strävar efter att skapa synergier och konkurrensfördelar i branschen.

För mer information om projektet Guldfisken 22, besök M3 Byggs hemsida.


Läs även: Innovativt återbruksprojekt minskar koldioxidutsläpp

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner