Ny HR-chef ansluter till Forsen

avsvenskbyggmarknad.se

2024-04-03
Jesper Gustavsson ForsenJesper Gustafsson Bild Forsen

 

Jesper Gustafsson blir ny HR-chef på Forsen

Forsen har offentliggjort att Jesper Gustafsson, tidigare verksam inom olika ledande HR-positioner på BDO sedan 2015, tar över rollen som HR-chef. Han tillträder sin nya position den 10 juni och blir en del av Forsens ledningsgrupp. Gustafsson, med en gedigen bakgrund inom ledarskap, kultur- och förändringsarbete, ska bidra till bolagets fortsatta utveckling.

En betydelsefull tillgång för Forsen

VD för Forsen, Annika Selin, uttrycker entusiasm över rekryteringen av Gustafsson: ”Medarbetarna är det viktigaste vi har så därför känns det fantastiskt att förstärka teamet med en inspirerande ledare som Jesper”. Gustafsson delar även sin entusiasm över den nya rollen och betonar vikten av Forsens starka företagskultur och den höga kompetens som finns hos medarbetarna.

Forsen är känt för sin expertis inom byggprojektledning och har över 200 medarbetare som leder byggprojekt över hela Sverige. Företaget har även erkänts som en utmärkt arbetsplats av Great Place to Work Institute.

För mer information om utnämningen, besök Forsens officiella pressmeddelande.

 

Läs även: Ervin Hägglöf ny CFO på Forsen

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner