Jens Sjöberg tar rodret i Ramirent mot digitalisering

avsvenskbyggmarknad.se

2024-04-04
Jens SjöbergJens Sjöberg

Jens Sjöberg utsedd till ny VD för Ramirent

Från och med den 1 augusti 2023 kommer Jens Sjöberg att leda Ramirent AB, Sveriges största företag inom maskinuthyrning. Sjöberg, som tidigare arbetat inom företaget men spenderat de senaste 17 åren som VD för Xervon, tar över rollen och är redo att navigera företaget genom aktuella utmaningar och framtida möjligheter.

Erfaren ledare tar rodret

Sjöberg återvänder till Ramirent med bred erfarenhet från ledande positioner och en stark bakgrund inom byggbranschen. Hans förmåga att leda genom förändring, särskilt mot en digitaliserad framtid, betonas som avgörande för företagets nästa fas. Jens Sjöberg ser fram emot att förvalta och utveckla företagets kultur och kundfokus ytterligare.

Strategiskt fokus på digitalisering och effektivisering

Sjöbergs tidigare arbete med att driva fram tillväxt och innovation inom Xervon samt hans kompetens inom digitalisering pekas ut som viktiga tillgångar för Ramirents framtida strategi. Man betonar vikten av att anpassa sig till branschens förändrade förutsättningar och behov, där digitalisering spelar en central roll.

Om Ramirent och framtida visioner

Ramirent AB har en lång historia av att tillhandahålla maskinuthyrning och relaterade tjänster över hela Sverige. Företaget, som nu är en del av den europeiska Loxamgruppen, ser fram emot att fortsätta sitt arbete med att erbjuda effektiva och säkra lösningar till sina kunder, med Sjöberg vid rodret.

För mer information, läs pressmeddelandet.


Läs även: Framtidens Vallbyleden: Uppgraderingar för gång- och cykelvägen

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner