Samhällsbyggarenan Återkommer i Almedalen 2024

avsvenskbyggmarknad.se

2024-04-04
Samhällsbyggararenan showcasing resilience at Almedalen 2024Samhällsbyggararenan logo pos

Samhällsbyggarenan Återkommer i Almedalen 2024

Den 25–28 juni 2024 kommer Samhällsbyggarenan återigen att vara en central mötesplats under politikerveckan i Almedalen. Precis som tidigare, kommer arenan att ligga strax mittemot partiledarscenen, men i år med en större yta för mingel, möten och framträdanden. Arrangemanget, som drivs av Stockholmsmässan, har ett tydligt fokus på dialoger kring resilienta samhällen och den gröna omställningen.

Breddat samarbete och nya partners

Flera tidigare partners återvänder för att delta på arenan, däribland Installatörsföretagen, Ragn-Sells och Swedtrain. Dessutom välkomnas nya samarbetspartners såsom Malmö Stad och Tarkett.

”Det är viktigt för oss att Samhällsbyggarenan fungerar som en samlingspunkt där vi kan ta upp viktiga frågor för vår bransch. I år fokuserar vi särskilt på energieffektivisering, byggkrisen och yrkeslärarbristen”, kommenterar Ola Månsson, vd för Installatörsföretagen.

Agendan vid årets evenemang

På årets agenda står flera aktuella ämnen som säkerhet, energi- och materialförsörjning, kompetensförsörjning, och socialt samt klimatmässigt hållbar utveckling.

För mer information om programmet och anmälan, besök Samhällsbyggararenans officiella webbsida.

Läs även: Kulturhuset Strömmen i Kalmar – Nytt Kulturcentrum

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner