Marcus Jansson utnämnd till vice vd på HSB ProjektPartner

avsvenskbyggmarknad.se

2024-04-09
Bild av Marcus JanssonMarcus Janson PP Fotograf Magnus Glans 181218 (2)

Marcus Jansson ny vice vd för HSB ProjektPartner

HSB ProjektPartner AB meddelar att Marcus Jansson, som för närvarande innehar posten som CFO inom företaget, har utsetts till vice vd. Han kommer att axla sin nya roll med omedelbar verkan från april 2024, samtidigt som han behåller sin nuvarande position som CFO.

Stark bakgrund inom fastighet- och finans

Bodil Markusson, ordförande för HSB ProjektPartner, betonar att Janssons långa och breda erfarenhet inom fastighets- och finansbranschen kommer att vara en styrka för bolaget. Henrik Zäther, VD för HSB ProjektPartner, lägger till att Jansson har varit en viktig del i utvecklingen av bolagets strategiska inriktning och har en djup förståelse för verksamheten.

Fokus på att utveckla HSBs nyproduktion

Marcus Jansson uttrycker sin tacksamhet över förtroendet från styrelsen och ser fram emot att fortsätta arbetet med att utveckla HSB ProjektPartner och HSBs nyproduktion i Sverige. HSB ProjektPartner fungerar som HSBs nationella nyproduktionsbolag och arbetar tätt ihop med HSB-föreningarna runt om i landet.

Läs hela pressmeddelandet här.

Läs även: Jenny Axberg: Ny chef för Fastighetsutveckling hos HSB Norr

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner