Taklagsfest för Stockalids förskola i Åsa

avsvenskbyggmarknad.se

2024-04-09
Bild på förskola byggprojekt.Stockalids förskola

Taklagsfest firar milstolpe vid Stockalids förskola

I Åsa går byggprojektet av Stockalids förskola framåt och nådde nyligen en viktig milstolpe då taket blev färdigställt. För att fira detta arrangerar Kungsbacka kommun en taklagsfest den 10 april mellan klockan 10.00 och 12.00. Festligheterna inkluderar en rundvandring i de nya lokalerna där besökare får chansen att lära sig mer om det pågående projektet.

Stockalids förskola är planerad att stå redo i vintern 2024 och syftar till att möta det ökande behovet av förskoleplatser i Åsa. Förskolan kommer att rymma upp till 120 barn och förväntas vara cirka 1 300 kvadratmeter stor fördelat på två våningar. Med en konstruktion av moduler och träfasader är målet att skapa en lärorik och trygg miljö för framtidens barn. Faciliteterna inkluderar bland annat ett mottagningskök, gemensamhetsytor och en inbjudande utemiljö.

För den som är intresserad av att delta i taklagsfesten krävs anmälan. För fler detaljer och information om projektet, se den fullständiga pressmeddelandet från Kungsbacka kommun.

Läs även: Nytt avloppsreningsverk med pyrolysteknik i Åkersberga

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner