Föranmälan för ökad branschsäkerhet

avsvenskbyggmarknad.se

2024-04-18
Infobric Föranmälan bildFoto: John Schnobrich / Unsplash

Infobric lanserar Föranmälan för byggbranschen

Med syftet att stärka kampen mot oseriösa aktörer i byggsektorn, introducerar Infobric nu Föranmälan, en ny tjänst som syftar till att öka säkerheten och seriositeten i branschen. Tjänsten, som bygger vidare på företagets befintliga lösningar för leverantörsuppföljning och kontroll, presenterades den 17 april 2024.

Proaktivt arbete mot oseriös konkurrens

Föranmälan möjliggör en proaktiv approach i att särskilja och utesluta oseriösa företag redan innan de påbörjar arbete på byggarbetsplatsen. Genom att förhandsregistrera och kvalificera företag samt individer innan de tillåts tillträde till en byggarbetsplats, kan användare av tjänsten säkerställa att endast godkända och seriösa aktörer är aktiva i sina projekt.

Integration och samarbete med Skanska Sverige

Infobric har i ett samarbete med Skanska Sverige tagit fram denna tjänst, vilket innebär att två befintliga system nu integreras till ett; ett för närvaroöversikt och behörighetsstyrning, samt ett för kontroll och föranmälan av entreprenörer.

För mer information om Föranmälan och dess funktioner, besök Infobrics webbplats.

Läs även: AMA Hus 24: Fokus på återbruk och hållbarhet

Annons

servicefinder hantverkare
WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner