Älvsbyhus expanderar i Aberga – Nytt villaområde i Västerås

avsvenskbyggmarknad.se

2024-05-02
Bild på Älvsbyhus-projektetÅberga översikt Bild: Älvsbyhus

Annons

zmarta

 

Älvsbyhus expanderar i Västerås

I ett pressmeddelande avslöjade Älvsbyhus nyligen att de har förvärvat 25 tomter i det natursköna området Aberga, beläget strax öster om Västerås, för utveckling av ett helt nytt villaområde. Området är välplanerat för att skapa en trivsam bykänsla med gemensamma ytor för olika aktiviteter, och tomterna varierar i storlek från 1 101 till 1 300 m².

Privilegierat läge möter idyll

Projektansvarig Mikael Olofsson beskriver Aberga som en unik kombination av lantlig char och närhet till Västerås stadens bekvämligheter. Området erbjuder naturskön miljö, samtidigt som det ligger nära golfbanor, skolor och handelsområden som Hälla och Västerås Centrum.

Visning och säljstart

Älvsbyhus planerar en nationell visningsdag den 5:e maj, där intresserade kan besöka området mellan kl. 12.00 och 14.00 för att få mer information av säljare Joacim Engzell. I samband med sitt 80-årsjubileum introducerar Älvsbyhus även jubileumshuset Villa Göran, vilket kommer att uppföras som visningshus på platsen. Under jubileumsåret erbjuds dessutom de 80 första kunderna en rabatt på 80 000 kronor på detta hus.

En fortsatt satsning

Med detta projekt understryker Älvsbyhus sin ambition att erbjuda attraktiva bostäder i tillväxtområden över hela Sverige. Mikael Olofsson tillkännager även att företaget för närvarande söker efter fler tomter för liknande projekt.


Läs även: NCC bygger 219 nya hyresrätter i Skellefteå

Annons

hemstädning
WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner