Ramirent och Hudiksvall: Nytt Samarbetesavtal

avsvenskbyggmarknad.se

2024-05-02
Ramirent logotyp på en byggarbetsplatsBild Ramirent

Annons

Beijer

 

Ramirent och Hudiksvall kommun i nytt avtal

Den ledande maskinuthyrningsföretaget Ramirent har tecknat ett nytt avtal med Hudiksvall kommun. Avtalet, som officiellt inleds i maj, sträcker sig initialt över ett år med option på förlängning upp till ytterligare tre år. Det totala värdet uppskattas till minst 10 miljoner kronor, om samtliga förlängningsmöjligheter utnyttjas.

Upphandlingen säkrar samarbete

Med detta avtal säkrar Ramirent platsen som primär leverantör för kommunen i olika typer av projekt, inklusive byggnation, vägarbete, och kommunal underhåll. Den omedelbara inverkan av avtalet kommer att synas i den planerade renoveringen av parkeringshus samt upprustning av gångvägar inom kommunen.

En bredd av resurser till kommunens förfogande

Det omfattande sortimentet av tjänster och utrustning som Ramirent erbjuder, som inkluderar allt från anläggningsmaskiner till digitala projekthanteringstjänster, utgör en viktig del av avtalet. Dessa resurser möjliggör för Hudiksvall kommun att effektivt och säkert genomföra sina projekt.

Fortsatt samarbete och digital utveckling

Efter fyra tidigare år av samarbete ser Ramirent fram emot att fortsätta sitt arbete med Hudiksvall kommun. Med fokus på hållbarhet, säkerhet och effektivitet hoppas man genom detta avtal bidra till ännu flera lyckade projekt i kommunen, stödda av Ramirents innovativa och digitala lösningar.

För ytterligare information, vänligen besök pressmeddelandet från Ramirent.


Läs även: Cramo segrar i stor upphandling för Nya Tunnelbanan

Annons

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner