Hjortviken Country Club: Ny Lyxig Anläggning Nära Göteborg

avsvenskbyggmarknad.se

2024-05-17
Bild av Hjortviken Country ClubOutside of Bay Bay The Pool Club Bild: ESS Group

Hjortviken blir Sveriges nyaste Country Club

ESS Group har officiellt meddelat att de håller på att bygga Hjortviken Country Club i Hindås, nära Göteborg. Anläggningen, som öppnar i januari 2025, kommer att erbjudande 150 rum, en Pool Club på ungefär 1 700 kvadratmeter, två restauranger och sex barer. Dessutom kommer den att vara utrustad med 10 mötesrum, en hemlig nattklubbslokal vid namn ”The Hot Spot”, ett specialdesignat gym och padelbanor.

Projektet, som har en budget på 400 miljoner kronor, ligger endast 20 minuter från Göteborg. Bygget startade i början av 2023 och har enligt Kent Johansson, VD för Hjortviken Country Club, följt planeringen till punkt och pricka. Destinationen siktar på att erbjuda en tillflyktsort från den ständiga uppkopplingen och bruset från det moderna livet, med en uppmaning till gäster att ”titta upp” och engagera sig i personliga interaktioner och naturen runt omkring.

Fokus på rekrytering och lokal turism

Med en plan på att rekrytera nästan 200 nya medarbetare, ser Hjortviken Country Club fram emot en blandning av personal både från närområdet och större städer som Göteborg och Borås. Johansson uttrycker spänning över att fylla destinationen med kompetenta kollegor och ser fram emot att välkomna både företag och privatpersoner till den nya anläggningen.

För mer information om Hjortviken Country Club och dess erbjudande, besök deras hemsida och läs mer om ESS Groups övriga destinationer på ESS Groups hemsida.

Källa: MyNewsdesk


Läs även: Planerad utbyggnad av bostäder på Tuvan

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner