Yale Doorman Ledar Vägen Med 1 Miljon Sålda Enheter

avsvenskbyggmarknad.se

2024-03-24
Yale Doorman L3Yale Doorman L3

Inlägget är reklam för Yale och innehåller aanonslänkar för Beijer Bygg och Skånska Byggvaror

I en tid då tekniken förändrar vårt sätt att leva, arbeta och interagera, har Yale Doorman framstått som en banbrytande innovation inom hemmets säkerhet. Under våren 2024 uppnådde Yale en milstolpe som få kan skryta med – över en miljon sålda smarta lås i Norden. Denna siffran är inte bara ett bevis på produktens popularitet utan också en indikator på nordbornas förtroende för Yale som varumärke. Låt oss dyka djupare in i hemligheterna bakom Yale Doormans framgång och upptäcka varför denna produkt är så uppskattad.

Kombinationen av Tradition och Innovation

Magnus Eriksson, produktchef för Yale Doorman, avslöjar hemligheten bakom framgången. Med en fusion av ASSA ABLOYs decennielånga erfarenhet inom mekaniska och elektromekaniska lås och den digitala expertisen från Sydkoreanska iRevo, föddes Yale Doorman – en unik kombination av pålitlighet och innovativ teknologi. Denna samverkan har resulterat i ett smart lås som inte bara erbjuder säkerhet utan också bekvämlighet och en nyckelfri vardag.

Produktchefen Magnus Eriksson förklarar att Yale lyckats med att förena ”det bästa av två världar” – gedigna låshus tillsammans med smart, digital teknik. Denna fusion har inte bara satt standarden för säkerhet och bekvämlighet utan har också lett till att Yale Doorman nu syns på var och varannan ytterdörr i de nordiska länderna.

Varför Yale Doorman i Norden?

Norden är känd för sin stränga låsstandard och sina utmanande väderförhållanden, vilket gör det till en idealisk testmarknad för smarta lås som Yale Doorman. Dessutom har en öppenhet för ny teknik bland nordborna bidragit till att skapa en perfekt grogrund för smarta hemlösningar. Yale har anpassat sig väl till dessa förutsättningar genom att erbjuda produkter som inte bara är tekniskt avancerade utan också tillförlitliga och säkra, oavsett temperatursvängningar.

Säkerhet Framför Allt

En av de främsta anledningarna till Yale Doormans framgång är dess oöverträffade säkerhet. Yale tar inga genvägar när det gäller att skydda ditt hem. Med certifieringar som SSF Stöldskyddsföreningen norm för digital säkerhet – SSF 3523, är Yale Doorman L3S ett tydligt bevis på företagets åtagande att erbjuda produkter som lever upp till de högsta säkerhetskraven. Denna certifiering garanterar att Yale Doorman L3S uppfyller kraven för både mekanisk och digital säkerhet, vilket ger användarna fullständig sinnesro.

Yale Doorman L3S Family: Revolutionerande Trygghet för Ditt Hem

Yale Doorman L3S Family förvandlar säkerheten i ditt hem med sitt smarta låssystem. Anpassat för villor och radhus, erbjuder det en nyckelfri lösning med flera öppningsalternativ: kod, nyckelbricka, eller via app. Aktivera automatisk låsning för att alltid ha dörren låst, utan bekymmer. Koppla upp låset mot wifi för full funktion och njut av enkel kontroll direkt via din smartphone. Upplev den ultimata bekvämligheten och säkerheten med Yale Doorman L3S Family.


Yale Doorman Classic Connected: Nyckeln till Ett Bekymmersfritt Liv

Yale Doorman Classic Connected är mer än bara ett lås; det är en helhetslösning för ditt smarta hem. Med möjligheten att öppna dörren på flera olika sätt, inklusive kod och mobilapp, erbjuder Yale Doorman Classic Connected en ny nivå av bekvämlighet och säkerhet. Den tillhörande Yale Home-appen förvandlar din smartphone till en fjärrkontroll för ditt lås, vilket möjliggör fjärrstyrning, gästbehörigheter och schemalagda koder – allt från bekvämligheten av var du än befinner dig.


Den Ultimata Appen för Ditt Smarta Hem

Yale Home-appen är navet i din Yale Doorman-upplevelse. Inte bara låter den dig kontrollera ditt lås på distans, men den ger dig också möjlighet att hantera säkerheten i ditt hem från en och samma plats. Med funktioner som 2-faktorsautentisering och avancerad kryptering, säkerställer Yale Home-appen att din hemmiljö säkerhet är i toppklass. Appen erbjuder en intuitiv användarupplevelse där du enkelt kan lägga till och ta bort koder, ge tillfälliga tillträdesrättigheter till gäster, och inte minst, se till att din dörr alltid är låst när den ska vara det. Detta är framtidens nyckel till ett tryggare, smartare hem.

ASSA ABLOY presentera Yale Home Appen

En Trygg Investering för Framtiden

Att välja Yale Doorman är mer än en investering i säkerhet; det är en investering i ditt hem och din familjs välbefinnande. Med enkel administration via Yale Home-appen, förenklas vardagen samtidigt som säkerheten maximeras. Det är därför inte förvånande att över en miljon nöjda kunder i Norden har valt Yale Doorman för att skydda sina hem.

Varför Yale Doorman Är Valet för Dig

  1. Oöverträffad Säkerhet: Med avancerade säkerhetsfunktioner och certifieringar är du alltid trygg.
  2. Användarvänlighet: Öppna din dörr på flera sätt – kod, app, och mer. Enklare blir det inte.
  3. Kontroll på Distans: Med Yale Home-appen har du full koll på ditt lås, var du än är.
  4. Flexibilitet: Dela ut tillfälliga koder och hantera tillträdesrättigheter smidigt.
  5. Framtidssäkrad: Med ständiga uppdateringar och nya funktioner är Yale Doorman alltid aktuell.
  6. Enkel Installation: Passar majoriteten av svenska ytterdörrar och är enkel att installera.

Slutsats: En Säker och Smart Framtid med Yale

Att över en miljon smarta lås från Yale nu pryder dörrarna i Norden är ett tydligt tecken på förtroendet och tilliten till Yale som varumärke. Yale Doorman är inte bara ett smart lås; det är en helhetslösning som erbjuder säkerhet, bekvämlighet och kontroll för moderna hem. Med Yale Doorman Classic Connected och den tillhörande Yale Home-appen är ditt hem skyddat av framtidens teknik. Välj Yale Doorman för en tryggare, smartare och mer bekväm vardag.

Läs även: Bästa borrhammare

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner