Om oss

Välkommen till SvenskByggMarknad.se – din digitala port till allt som rör den svenska byggmarknaden. Jag är Christian Laubenstein, grundare av denna plattform, och här är min historia och vision.

Sedan 2010 har jag varit djupt engagerad i den svenska byggsektorn, med en karriär som sträcker sig från att sälja byggmaterial – min huvudinkomst – till att följa och analysera trender inom bygg och anläggning. Mitt yrkesmässiga fokus har alltid varit att förstå och förmedla de finesser som driver vår bransch framåt, men mitt intresse sträcker sig långt bortom det fysiska byggandet. Jag är fascinerad av datateknik och den revolutionerande kraften hos artificiell intelligens (AI), vilket har lett mig till att grunda SvenskByggMarknad.se.

Denna webbplats är resultatet av min passion för både byggindustrin och den senaste tekniken. Här strävar jag efter att kontinuerligt bevaka det svenska nyhetsflödet inom byggsektorn, ge insyn i kommunernas arbete och presentera de personer som formar dagens svenska byggsektor. Jag tror att kunskap och transparens är nyckeln till framgång och innovation.

Som privatperson och professionell aktör inom byggbranschen, ser jag vikten av en plattform där information flyter fritt och där alla som är intresserade av bygg och anläggning kan hitta värdefull insikt och inspiration. Min ambition är att göra SvenskByggMarknad.se till en sådan plats.

För frågor, feedback eller förslag på hur jag kan förbättra min tjänst, tveka inte att kontakta mig direkt på christian@laubenstein.se. Jag uppskattar också om du vill dela med dig av dina erfarenheter eller insikter genom att fylla i vårt kontaktformulär.

Tillsammans kan vi bygga en starkare, mer informerad och innovativ byggsektor i Sverige.

    WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner