Revolutionerande samarbete mellan Beijer Byggmaterial och Moblrn

avsvenskbyggmarknad.se

2024-04-10

Beijer Byggmaterial inleder samarbete med Moblrn

I ett nyligen tillkännagivet partnerskap mellan Beijer Byggmaterial och SaaS-företaget Moblrn siktar man på att revolutionera sättet produktutbildning tillhandahålls till personal i byggbranschen. Detta genom att erbjuda mikroutbildningar tillgängliga direkt via mobilen.

Digitaliserad utbildning i framkant

Erik Norin, kategorigruppchef på Beijer Byggmaterial, förklarar att en digitaliserad och lättillgänglig utbildningsform bidrar till att företaget kan fortsätta att vara ledande inom branschen. ”Vi vill att våra kunder ska känna att vi har den kunnigaste personalstyrkan”, uttrycker han. Moblrns plattform kommer att göra värdefull produktkunskap tillgänglig för Beijers medarbetare, vilket ytterligare stärker företagets position som ett kompetensföretag.

Stärkt kompetens bland personalen

Med en klientel som till stor del består av professionella hantverkare är det av yttersta vikt för Beijer att personalen besitter hög kunskap och kompetens. Genom det nya samarbetet med Moblrn och tillgången till dess plattform för mikroutbildningar, blir det möjligt att på ett effektivt sätt möta dessa krav. Victor Pege, försäljningschef på Moblrn, uttrycker också sin entusiasm över partnerskapet och ser fram emot att välkomna fler av Beijers leverantörer till plattformen.

För att läsa mer om detta partnerskap och Moblrns utbildningsplattform, besök moblrn.com.


Läs även: Hyror i Jönköpings län höjs med 5,7 procent 2024

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner