Exklusiv inredning: Marie Olsson Nylanders stil i nya takvåningar

avsvenskbyggmarknad.se

2024-04-10
inredning av vindsvåningBrf Kanalpromenaden arbetshörna, inredare Mari Olsson Nylander Foto: Riksbyggen

Annons

vida XL

Riksbyggen öppnar exklusiva takvåningar

När Riksbyggen introducerar sina nya takvåningar i centrala Malmö gör de det med ett unikt samarbete. Den erkända inredaren Marie Olsson Nylander har tagit sig an utmaningen att styla en av dessa lyxiga bostäder, en aktivitet som erbjuder potentiella köpare en chans att se hur personlig och lekfull inredning kan implementeras i nyproduktion. Dessa nya boenden är belägna i Brf Kanalpromenaden på Citadellskajen och omfattar tre rymliga våningar, varav en på 125 kvadratmeter nyligen öppnades för visning.

Inredning med vintage och personliga prägel

Under visningen presenterades Nylanders vision, där hon blandat vintageföremål med nya material för att skapa kontraster och djup. Genom att använda stora konstverk, mattor och en blandning av texturer såsom ull, sammet och keramik mot moderna ytor har hon skapat en ombonad känsla i lägenheten. ”Jag gillar att inreda med ett utropstecken för att skapa en effekt och locka besökare in i lägenheten,” förklarade Nylander.

Fem inredningstips från Marie Olsson Nylander

  • Använd vintage för att skapa intressanta kontraster
  • Våga tapetsera eller måla mindre rum för personlighet och definition
  • Blanda texturer och färger för en ombonad känsla
  • Välj färre större inredningsdetaljer för en lugn och lyxig känsla
  • Låt inredningen växa fram och känn efter vad bostaden behöver

Interiörern i dessa nyproducerade lägenheter demonstrerar Nylanders förmåga att skapa rymd och atmosfär som samtidigt reflekterar hemmets personlighet och karaktär. Genom hennes konstnärliga touch har Riksbyggen kunnat presentera ett nytt sätt att se på inredning i nyproduktion, ett sätt som uppmanar till individuellt uttryck.

Läs även: Hållbar och innovativ utbyggnadsplan i Halmstads kommun

Annons

hemstädning
WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner