Modern Design Med Svart Tak: Mariehus I Brunnshög

avsvenskbyggmarknad.se

2024-04-10
svart tak i badrum i mariehusSvart tak i badrum i Mariehus

Ny Hyresrättstrend: Svart Tak i Badrummet

I Brunnshög, Lund, presenteras nu Mariehus – ett projekt som fångar uppmärksamheten med sin moderna design. En av de mest omtalade aspekterna under det öppna huset var användningen av svart tak i badrummen, vilket visade sig vara en hit bland besökarna.

En Avancerad Design För LKFs Projekt

Lunds Kommuns Fastighets AB (LKF) introducerar Mariehus, en nyproduktion där design går hand i hand med moderna trender. Med bostäder som sträcker sig från två till fyra rum och kök, erbjuder Mariehus något för alla smaker. Ett särskilt drag som uppmärksammats är det svarta taket i badrummen, en detalj som fått stor positiv respons från potentiella hyresgäster.

Under det öppna huset som hölls för att visa upp lägenheterna, framkom det genom besöksenkäter att majoriteten uppskattade det djärva färgvalet. Helena Nilsson, projektledare för Mariehus, delade med sig av sin nervositet över hur det ovanliga designvalet skulle tas emot, men resultatet var överväldigande positivt.

Lägenheter För Alla Trender och Smaker

Det nya bostadsprojektet bjuder inte bara på stilfulla designval, utan även praktiska lösningar som hög takhöjd och genomtänkta planlösningar för att optimera utrymmet. Med uthyrningsperioden som stänger den 18 april, är intresset stort för de 26 lägenheterna i Lundas nya attraktiva stadsdel Brunnshög.

Läs även: Totalrenovering av Eriksdalsbadet pausas

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner