Ruukki Panelsamtal om Hållbarhet på Nordbygg

avsvenskbyggmarknad.se

2024-04-19
Ruukki fasadpanelRuukki fasadpanel

Annons

verktygsproffsen

 

Ruukki bjuder in till panelsamtal under Nordbygg

I samband med Nordbygg 2024, som äger rum mellan den 23-26 april på Stockholmsmässan, arrangerar Ruukki två spännande panelsamtal som belyser viktiga frågor inom bygg- och anläggningsbranschen. Samtalen kommer att fokusera på cirkulära byggprodukter samt samverkan för en hållbar framtid.

Panelsamtal 1: ”Samverkan för en cirkulär produkt”

Det första panelsamtalet, som hålls den 24 april kl 12.00, samlar experter från Ruukki, Isover/Saint-Gobain och SSAB. Diskussionen kommer att kretsa kring hur företagen samarbetar för att skapa hållbara processer och produkter, såsom Ruukkis sandwichpanel ”Life” som tillverkas med återvunnet material.

Panelsamtal 2: ”Fortsättningen på resan mot hållbarhet”

Det andra samtalet, den 25 april kl 12.00, utforskar hur samarbete mellan Peab, Ruukki Construction, SSAB och Wihlborgs har lett fram till världens första byggnad med fossilfritt stål i Lund. Deltagarna kommer att diskutera hur branschen kan fortsätta att arbeta mot en mer hållbar framtid.

Besökare har även möjlighet att träffa Ruukki personligen i Svensk Byggplåts monter under mässdagarna.

Nordbygg är Nordens största mötesplats för branschen och erbjuder en unik möjlighet att ta del av det senaste inom bygg och anläggning.

För mer information, besök Ruukkis hemsida eller Nordbygg.


Läs även: Prodikt deltar i Nordbygg för hållbart byggande

Annons

mekonomen
WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner