Modern bostad i Västerås city – Hulte: 60 lägenheter med öppen planlösning

avsvenskbyggmarknad.se

2024-04-25
Västerås cityskyltDet 16 våningar höga kvarteret Hulte (till höger) delar entré med Mimers nya co-living Livet (till vänster).

Annons

vida XL

 

60 nya moderna lägenheter i Västerås city

I centrala Västerås längs Kopparbergsvägen har Mimers nya bostadshus Hulte färdigställts, redo att välkomna nya hyresgäster till 60 moderna lägenheter med öppen planlösning och inglasade balkonger. Lägenheterna varierar från två till fyra rum och kök, designade för att passa både unga vuxna, barnfamiljer och äldre. Inflyttning är planerad till december 2024.

Hultes erbjudande

Hulte utmärker sig inte bara genom sina moderna lägenheter utan även genom sitt läge med närhet till Västerås kultur- och naturliv samt till kollektivtrafik. Byggnaden erbjuder en välkomnande lobby med gemensamma utrymmen som cykel- och barnvagnsrum, samt kylda skåp för matleveranser.

Bostadshuset bygger på en vision om att bidra till en levande och hållbar stadskärna där hållbara val underlättas för de boende. För de som önskar använda bil finns Mimers hus Högne i närheten med parkeringshus och laddplatser för el- och hybridbilar.

Uthyrning och framtida planer

Uthyrningen av de 60 nya lägenheterna startade den 25 april, med ambitionen att alla hyresgäster ska kunna flytta in i slutet av året. Med detta nya projekt ser Mimer fram emot att bidra ytterligare till Västerås mål om en inkluderande och hållbar stadskärna.


Läs även: Energieffektivitet i fokus för samarbete mellan Fasadgruppen och SEB

Annons

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner