Nya Kooperativa Hyresrätter i Kista Äng: Moderna Lägenheter nära Service & Kommunikationer

avsvenskbyggmarknad.se

2024-04-10

Annons

 

Nya kooperativa hyresrätter i Kista

Till årsskiftet är det planerat att 152 nya kooperativa hyresrätter i den nya stadsdelen Kista äng står redo för inflyttning. SKB, ett av de ledande bostadsföretagen i området, meddelar att intresseanmälan för de nya lägenheterna inleds den 1 maj. Detta tillkännagivande markerar en viktig milstolpe i utvecklingen av bostadsmarknaden i regionen.

Mötesplatser och moderna faciliteter

Kvarteret Torshamn, där de nya bostäderna är belägna, lovar att bli en levande del av Kista med närhet till kommunikationer och service. Den innergård som planeras mellan husen är tänkt att fungera som en grön oas i stadsdelen, en plats för vila och sociala möten. Projektet inkluderar även moderna faciliteter som takterrass, gym, och lokaler för gemensamma aktiviteter, vilket speglar en modern och hållbar livsstil.

Virtuell lägenhetsvisning och bred variation av lägenheter

Intresserade har redan nu möjlighet att gå på virtuell lägenhetsvisning via SKB:s webbplats för att få en första inblick i hur det kommer att se ut att bo i Torshamn. Lägenheterna, som varierar från ettor till rymliga etagelägenheter, är utformade för att passa olika behov och livssituationer.

Anmäl intresse redan i maj

För de som är intresserade av en framtida bostad i detta spännande kvarter är perioden för intresseanmälan satt till den 1–21 maj. Det understryks att lägenheterna kommer att fördelas efter kötid inom SKB, vilket gör att alla medlemmar har lika möjlighet att tilldelas en bostad baserat på sin kötid.

För mer information om kvarteret Torshamn och de kooperativa hyresrätterna, besök SKBs officiella webbplats.


Läs även: Taklagsfest för Stockalids förskola i Åsa

Annons

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner