Radhus i Nynäshamn – Moderna Bostäder i Centrala Läget

avsvenskbyggmarknad.se

2024-04-15
Vy över NynäshamnVy över BRF Havsfrun i Nynäshamn

Säljpremiär för radhus i Nynäshamn

I Nynäshamns centrala delar har försäljningen nyligen startat för Settler Partners AB:s senaste projekt – en bostadsrättsförening med 26 radhus. Dessa nya hem ligger mittemot Viaskolan, erbjuder närhet till hav och skärgård och särskilt vissa av husen har vacker havsutsikt.

Centrala lägen och modern bekvämlighet

Dessa boenden kombinerar den centrala läget med moderna bekvämligheter och ger 26 familjer möjlighet att skapa sina framtidshem. Byggnationen sker som planerat med de första väggelementen att levereras inom kort. Intresset för dessa bostäder har varit stort, mycket tack vare det bekväma läget nära centrala Nynäshamn samt den vackra utsikten över havet.

Detaljer om boendet

Varje radhus, om 113 kvadratmeter, fördelar sig över två plan och inkluderar ett förråd samt möjlig parkeringsplats. Husen har en harmonisk färgsättning och är försedda med ljusa kök och badrum. På entréplan finns öppna sociala ytor och ett kök som leder ut till en privat uteplats. Övervåningen rymmer tre sovrum och ett badrum, där det stora sovrummet har en egen walk-in closet som kan dubbla som ett hemmakontor.

Settler och Strand Mäkleri drivande

Magnus de Verdier från Settler Properties betonar att dessa radhus uppfyller en efterfrågan på marknaden för familjer som önskar bo centralt men ändå utanför den ständiga trädgårdsskötseln. Erik Jonasson, mäklare på Strand Mäkleri, betonar även det unika i att Nynäshamn kan erbjuda nyproducerade radhus i stadens hjärta.

För ytterligare information om BRF Havsfrun och projektet, besök BRF Havsfrun.


Läs även: Den nya stadsdelen The Parkside i Göteborg

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner