Norrköping: Inre hamnen växer med nytt bostadsprojekt

avsvenskbyggmarknad.se

2024-04-18
Norrköping skyline viewMannersons inviger nytt bostadsprojekt Foto: Mannersons

Inre hamnen i Norrköping växer med nytt bostadsprojekt

I Norrköping har ett nytt och betydande steg tagits för utvecklingen av Inre hamnen. Mannersons Fastighets AB har nyligen invigt sitt nya bostadsprojekt, Kronomagasinet 3, vilket markerar en viktig milstolpe för området genom att välkomna de första invånarna. Kronomagasinet 3 består av 69 lägenheter i varierande storlekar och är en del av satsningen på att skapa en levande och dynamisk stadsdel.

Under invigningsceremonin deltog intressenter från olika håll, inklusive Mannersons VD, Carl-Fredrik Grönhagen, arkitekter och representanter från kommunen. Talen belyste den tioåriga processen med planering, projektering och byggnation som ledde fram till detta ögonblick. Ceremonin bjöd även på trumfanfar från De Geergymnasiet, mingel och en rundvandring i en visningslägenhet.

”Det är superviktigt för oss att gemensamt skapa en levande stadsdel som bidrar till hela Norrköpings attraktivitet, det är målet för de kommande 50 åren”, sade Carl-Fredrik Grönhagen under evenemanget.

Förutom Kronomagasinet är ytterligare bostäder och bostadsrättsinnehav planerade att fylla Inre hamnens nya stadsdel, som är ett resultat av ett omfattande samarbete mellan byggherrar och kommunen.

Om Mannersons Fastighets AB

Mannersons Fastighets AB är ett företag med lång historia och en fast beslutsamhet att bidra till stadsutveckling samt stadens framtida konkurrenskraft och attraktivitet. Med ett fastighetsbestånd på 51 fastigheter, strävar företaget efter att underhålla och utveckla sina fastigheter på ett långsiktigt och ansvarsfullt sätt.

Läs även: Title: Hållbart byggprojekt i Landvetter

Annons

hemstädning
WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner