Bonnier Fastigheter Expanderar i Sundbyberg

avsvenskbyggmarknad.se

2024-04-22
Bild av bostadsfastighet i SundbybergDyrvers Kulle hyresrätt

Annons

Beijer

 

Bonnier Fastigheter expanderar i Sundbyberg

Pressmeddelande den 22 April 2024 – Bonnier Fastigheter tar ett nytt kliv i sin expansion genom förvärv av en nybyggd bostadsfastighet i Sundbyberg. Företaget har förvärvat en fastighet bestående av 123 hyresrätter från JM AB, vilket markerar ett betydande tillskott till deras bostadsportfölj. Fastigheten är fullt uthyrd och inflyttad, samt uppfyller höga miljöstandards inklusive Svanenmärkning och solceller på taket.

En del av större strategi

Med detta förvärv bekräftar Bonnier Fastigheter sitt engagemang för hållbar stadsutveckling och kvalitativt boende. ”Vi är glada över att genomföra det här förvärvet och fortsätta bygga vår bostadsportfölj. Fastigheten passar väl in i vår långsiktiga strategi att bygga en bostadsportfölj med hög standard i bostäderna, god energiprestanda och bra läge”, säger Camilo Bossi, Affärsområdeschef Bostad på Bonnier Fastigheter.

Strategiskt läge med goda kommunikationer

Den nyförvärvade fastighetens läge i Sundbyberg, med närhet till utmärkta kommunikationer och service, stärker sin attraktivitet för både nuvarande och framtida hyresgäster. Tillträde till fastigheten sker den 31 maj. Med detta steg fortsätter Bonnier Fastigheter att följa sin strategi för att öka fastighetsbeståndet inom sitt affärsområde Bostad.


Läs även: Partnerskap för elbilsladdning i Stena Fastigheters fastigheter

Annons

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner