Erfarna Ledamöter Stärker Liljewalls Affärsutveckling

avsvenskbyggmarknad.se

2024-05-02
Bild på affärsutvecklingsexperter vid Liljewall.Jannice Johannson Steijner och Karin Måwe nya tillskott i Liljewalls styrelse

Annons

Beijer

 

Liljewall förstärker styrelsen med två erfarna ledamöter

I ett nyligen utgivet pressmeddelande meddelade Liljewall arkitekter AB att de välkomnar två nya ledamöter till sin styrelse. Vid bolagets årsstämma den 23:e april valdes Jannice Johansson Steijner och Karin Måwe in, två personer med gedigen erfarenhet inom affärsutveckling, förändringsledning och driva processer inom samhällsbyggnadsbranschen.

Om de nya styrelsemedlemmarna

Jannice Johansson Steijner har arbetat som vice VD och partner på Tengbom samt VD för flera mindre företag. Hennes kompetensområden inkluderar styrelsearbete, entreprenörskap, affärsutveckling och förändringsarbete. Karin Måwe, å andra sidan, arbetar som seniorkonsult på Evidens och har erfarenhet som affärsutvecklingschef hos Belatchew Arkitekter och Kansliråd vid Försvarsdepartementet. Hon leder för närvarande utvecklingen av Umeå Eco Industrial Park och har en bred expertis inom affärsutveckling, förändringsledning och hållbarhetsarbete.

Både Johansson Steijner och Måwe uttrycker sin entusiasm och framtidstro för att bidra till Liljewalls utveckling och framgång.

Liljewalls vision framåt

Andreas Svartling, styrelseordförande vid Liljewall arkitekter AB, uttrycker ett starkt stöd för de två nyvalda ledamöternas kompetenser och erfarenheter, och betonar deras potential att bidra till strategisk affärs- och organisationsutveckling för företaget.

Mot bakgrund av omfattande förändringar i samhällsbyggnadsbranschen understryker Liljewalls ambition att fortsätta växa och utvecklas med hjälp av de nya styrelsemedlemmarnas kunskap och insikter.


Läs även: Starka framsteg inom byggbranschen med Sara Coletti

Annons

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner