TL byggs nya affärschef Sara Coletti

avsvenskbyggmarknad.se

2024-05-02
Sara Coletti i byggbranschenSara Coletti Foto: TL Bygg

Annons

verktygsproffsen

 

Sara Coletti ny affärschef på TL Bygg

Nacka, 2 Maj 2024 – Byggbranschen stärks ytterligare när TL Bygg välkomnar Sara Coletti som ny affärschef för Stockholm nyproduktion. Detta meddelar TL Bygg. Coletti, med en gedigen bakgrund inom branschen från positioner på företag såsom Ikano Bostadsproduktion, JM Entreprenad och Sweco Management, tar plats i företaget den 6 maj.

Erfarenhet och visioner för framtiden

Med Colettis långa erfarenhet och djupa kunskap ser TL Bygg fram emot att fortsätta sin växtresa och stärka sin position på marknaden. ”Vi är väldigt glada över att välkomna Sara till vårt team. Hennes erfarenhet och expertis kommer vara avgörande för att driva och fortsätta utveckla vårt affärsområde Stockholm nyproduktion,” kommenterar Johan Edlund, vd för TL Bygg.

En förnyad kraft i ledningen markerar en ny era för TL Bygg, som med sina över 30 års erfarenhet på marknaden, nu siktar mot en ännu högre ambition – att växa mot en omsättning på 1,5 miljarder kronor till 2027. Företaget, känt för sitt starka fokus på kvalitet och hållbarhet inom byggsektorn, ser Colettis anslutning som en central del i sin strategi för framtiden.

Läs även: Tobias Hultman ansluter som HR-chef på TL Bygg

Annons

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner