Plåt & Ventföretagen på Nordbygg – Mässdeltagande och Seminarium

avsvenskbyggmarknad.se

2024-03-20
Bild från Nordbygg evenemangNB24-banner-utstallare-sve-2024 pvf

Plåt & Ventföretagen Uppvisar på Nordbygg

Plåt & Ventföretagen meddelar att de kommer att medverka på Nordbygg – norra Europas största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen, som arrangeras den 23-26 april på Stockholmsmässan i Älvsjö. Mötet får uppmärksamhet för att det är ett betydande sammanhang där aktörer inom arkitektur, byggnation, fastighetsförvaltning och relaterade branscher samlas för att diskutera framtiden, nätverka, och utforska nya affärsmöjligheter.

Fokus på Medlemsnytta och Branschfrämjande

Under mässan ska förbundet lyfta fram sina tjänster, produkter och fördelar med medlemskap. Särskilt uppmärksammas deras rekryteringskampanj ”Garanterat jobb” och initiativet ”Trygg plåt”. Anders Hvarfner, vd för Plåt & Ventföretagen, betonar syftet med deltagandet är att skapa medlemsnytta och att deras närvaro ska leda till fler uppdrag för medlemsföretagen samt att väcka intresse för byggplåt och ventilation.

Seminarium om Kompetensförsörjning

Höjdpunkten inkluderar Anders Hvarfners seminarium ”Vad menar vi med garanterat jobb?” om kompetensförsörjning inom plåt- och ventilationsbranscherna, vilket äger rum på Byggmaterialscenen den 26 april klockan 11.

Besökare till Nordbygg är också välkomna att uppleva Plåt & Ventföretagens monter på plats C20:20 där de kan få mer information om förbundets verksamhet och tjänster.

För mer information om Plåt & Ventföretagens medverkan på Nordbygg och att hämta din fribiljett, besök det officiella pressmeddelandet här.


Läs även: Title: Stockholm satsar på Nordbygg för hållbar framtid

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner