Spännande Byggprojekt Presenteras på Nordbygg till frukost

avsvenskbyggmarknad.se

2024-04-09
Byggfakta för NordbyggmässanStenmarks restaurang & växthus

Spännande Projekt Höjdpunkter på Nordbygg

På den välkända Nordbyggmässan, som äger rum 24:e och 25:e april, kommer besökare att få en exklusiv inblick i fyra av Sveriges mest omtalade byggprojekt. Bland projekten finner vi en omfattande uppgradering av Avicii Arena, den innovativa Stenmarks Restaurang & Växthus, det ambitiösa H2 Green Steels stål- och vätgasanläggningar i Boden, samt det spektakulära projektet Stadsljus i Norra Djurgårdsstaden.

Inbjudna Byggherrar Delar Sin Expertis

Dessa projekt, som alla finns med på Byggfaktas ”heta lista”, kommer att presenteras under två frukostseminarier. Mats Viker från SGA Fastigheter kommer att dela med sig av erfarenheterna från renoveringen av Avicii Arena, medan Claes Stenmark diskuterar utmaningarna och innovationerna bakom bygget av världens mest klimatsmarta restaurangbyggnad. Vidare kommer Rasmus Kazinczy från H2 Green Steel att framhålla deras bidrag till en mer hållbar stålindustri, och Anna Grinneby från OBOS berättar om ambitionerna med Stadsljus, där utmaningen ligger i att skapa ett nytt landmärke som smälter väl in i omgivningen.

Förändring och Innovation i Byggbranschen

Dessa seminariesessioner, som hålls i samarabete med byggfakta, representerar en unik möjlighet att få insikt i några av de mest innovativa och hållbara byggprojekten i Sverige. Intressenter inom bygg- och fastighetsbranschen kommer att kunna ta del av de senaste trenderna och lösningarna som driver branschen framåt.

För mer information och anmälan, som är obligatorisk, till seminarier, besök

Frukostseminarium: Nordbygg och Byggfakta sätter strålkastarna på extra heta byggprojekt – H2 Green Steel & Stockholms nya landmärke Stadsljus

Frukostseminarium: Nordbygg och Byggfakta sätter strålkastarna på extra heta byggprojekt – Avicii arena och Stenmarks restaurang

Läs även: Spännande utveckling av Slakthusområdet

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner