Alma Property Partners Expanderar i Norden

avsvenskbyggmarknad.se

2024-03-26
Alma Property Partners Team ExpansionAlma Helsinki office

Alma Property Partners växer i Norden

Utökar teamet i Finland och Danmark

Alma Property Partners, ett fastighetsinvesteringsbolag specialiserat på den nordiska marknaden, har offentliggjort att de utökar sitt investeringsteam i Finland och Danmark. Nicolas Karkkolainen och Antti Salonen är de senaste tillskotten i det finska teamet, medan Gustav Bachmann ansluter till det danska teamet.

Nicolas Karkkolainen ansluter från CBRE Finlands kapitalmarknadsteam och Antti Salonen från CapMan Real Estate i Helsingfors. Gustav Bachmann övergår från Thylander och har tidigare arbetat hos Catella och Carnegie. De nya medarbetarna anställs som Associates och kommer att bidra med sin kompetens inom fastighetsförvärv, research och asset management.

Robert Landtman, Partner och Head of Finland hos Alma Property Partners, uttryckte sin entusiasm över de nya rekryteringarna. ”Vi är stolta över att välkomna Nicolas och Antti till vårt team. Deras erfarenheter från framstående företag kommer att vara till stor nytta för vår verksamhet i Finland,” sa han.

Alma Property Partners förvaltar för närvarande sin tredje fond, Alma Fund III, med totalt 347 miljoner euro i eget kapital från huvudsakligen svenska och tyska institutionella investerare. Vid slutet av 2023 hade fonden 300 miljoner euro i outnyttjat kapital som planeras att investeras i de nordiska fastighetsmarknaderna under de kommande två åren.

Hüseyin Meric, Partner och Head of Denmark, kommenterade Gustav Bachmanns anställning: ”Vi är glada att välkomna Gustav till teamet. Med hans tillkomst och vår växande närvaro på den danska marknaden, ser vi fram emot att fortsätta vår expansionsplan med gott om kapital att investera.”

Ytterligare information finns tillgänglig i bolagets pressmeddelande.


Läs även: Skanska utökar gymnasieskolprojekt i Oregon

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner