Underhållsarbete på Kungsbacka badhus

avsvenskbyggmarknad.se

2024-04-15
Bild på underhållsarbeten vid Kungsbacka badhus.Kungsbacka Badhus

Underhållsarbeten planerade för Kungsbacka badhus

Kungsbacka kommun meddelar att under sommaren kommer ett omfattande underhållsarbete att utföras på Kungsbacka badhus. Arbetet berör framför allt de två huvudbassängerna; 50-metersbassängen och Familjebadet, som båda ska tömmas för underhåll.

Motionssimmare hänvisas till annan hall

50-metersbassängen stängs först, med start måndag den 17 juni och beräknas vara stängd fram till den 11 augusti. Under denna period hänvisas motionssimmare till Fjärås simhall. Anledningen till tömningen är bland annat garantipunkter, besiktning och rengöring. Familjebadet kommer att vara öppet med utökade tider fram till den 6 juli, då det i sin tur också ska tömmas för underhåll fram till den 20 juli.

Kommunen ber om överseende

Peter Gulin, enhetschef på förvaltningen för Service i Kungsbacka kommun, understryker vikten av arbetet och hoppas på besökarnas förståelse. ”De som främst kommer att påverkas är besökarna som vanligtvis använder 50-metersbassängen och Familjebadet enligt den uttalade tidplanen”, säger Gulin och tillägger att arbetet är nödvändigt för att upprätthålla hög standard och säkerhet för badhusets besökare.

Läs även: Hållbarhetsfokus på Byggmaterialdagen 2024

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner