Tobias Hultman ansluter som HR-chef på TL Bygg

avsvenskbyggmarknad.se

2024-04-10
Anders Asp och Tobias Hultman.Anders Asp och Tobias Hultman.

Tobias Hultman ny HR-chef på TL Bygg

TL Bygg tillkännager rekryteringen av Tobias Hultman som ny HR-chef. Han efterträder Anders Asp som har beslutat att lämna företaget efter åtta år i tjänst. Hultman, som har över två decenniers erfarenhet inom HR-sektorn, förväntas bli en stark tillgång för byggföretagets framtida tillväxt och utveckling.

”HR spelar en kritisk roll i vår tillväxtstrategi, och vi är övertygade om att Tobias är rätt person för att bygga vidare på det fantastiska arbete Anders har utfört. Anders bidrag har varit ovärderliga för att forma TL Bygg till den arbetsplats det är idag,” uttalade Johan Edlund, VD på TL Bygg.

Hultman kommer närmast från en tjänst hos Coor där han ansvarat för HR-relaterade frågor. Hans erfarenhet väntas berika företagets strategiska riktning och personalutveckling. Hultman tillträder sin nya roll den 15 april och kommer också att ingå i företagets ledningsgrupp.

Om TL Bygg

TL Bygg är ett företag som specialiserat sig på byggverksamhet med ett brett erbjudande som sträcker sig från nyproduktion till renoveringar och underhåll. Företagets engagemang för kvalitet och hållbarhet har positionerat det väl för framtiden i en konkurrensutsatt bransch.

För mer information, besök företagets officiella pressmeddelande.


Läs även: Nya Kooperativa Hyresrätter i Kista Äng: Moderna Lägenheter nära Service & Kommunikationer

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner