Storslaget Dopp i Uddevalla: Rimnersbadet Öppnar Tidigare än Beräknat!

avsvenskbyggmarknad.se

2024-05-02
Rimnersbadet Anders Emilsson projektledareRimnersbadet Anders Emilsson projektledare

Rimnersbadet – Ny Simhall För Uddevalla

I hjärtat av Uddevalla, vid anrika Rimnershallen, reser sig nu stolt den nya simhallen Rimnersbadet. Den totalt 5 400 kvadratmeter stora byggnaden sträcker sig över tre våningar och är helt byggd ovan jord. Med teknikdelar på första våningen, bassänger på andra och läktare på tredje, lovar anläggningen att bli en central punkt för både rekreation och tävling. Simhallen rymmer en 50-metersbassäng med tio banor, en hopbassäng, en 25-metersbassäng för tävlingar, en barnbassäng samt omklädningsrum, kafé och en läktare med 500 fasta platser och möjlighet till 330 mobila sittplatser.

Rimnersbadet invigs 15 juni, se programmet här: Invigning av Rimnersbadet i Uddevalla

Annons

zmarta

Tidig Premiär för Badglada

Planen var att slå upp portarna för det nya badhuset augusti 2024, men tack vare effektivt arbete och god planering kan badgäster nu ta sitt första simtag redan i juni 2024. En tidigarelagd premiär för simhallen innebär att Uddevallaborna kan njuta av de nya faciliteterna under de varmaste månaderna av året.

Klok Förhandsplanering Sänker Kostnaderna

Projektledare Anders Emilsson lyfter fram för P4 Uddevalla hur en strategisk förköp av byggmaterial spelat en avgörande roll i att hålla nere kostnaderna för det stora byggprojektet. Genom att beställa hem material som fasad, tak och kakel innan priserna på marknaden skenade iväg, har man lyckats göra betydande besparingar. Med parkeringsplatsen fylld till bredden med byggmaterial, höll man både vakt och väderöga på de värdefulla leveranserna, vilket ytterligare säkrade projektets framgång både ekonomiskt och tidsmässigt.

Med en kombination av avancerad planering, expertis och ett tydligt fokus på att maximera resursanvändningen har Uddevalla skapat en state-of-the-art simhall som kommer att tjäna dess invånare för många år framöver. Rimnersbadet är inte bara en ny simhall, det är en ny mötesplats och en stolthet för Uddevalla.

Läs också: Premiär för Rimnersbadet – Uddevallas nya simanläggning

Annons

hemstädning
WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner