Patriam startar nytt projekt på Lilla Essingen

avsvenskbyggmarknad.se

2024-05-20
Patriam's Vinkelhuset project on Lilla EssingenPatriam Lilla Essingen Vinkelhuset

Patriam inleder första projektet på Lilla Essingen med MVB som totalentreprenör

Patriam har valt MVB (MVB Entreprenad AB) som totalentreprenör för sitt nyaste projekt, Vinkelhuset, beläget på Lilla Essingen i Stockholm. Byggstarten har redan ägt rum och säljstarten är planerad till efter sommaren, med inflyttning av bostäderna under nästa år.

”Med MVB:s gedigna erfarenhet och kompetens inom byggbranschen och Patriams expertis av högkvalitativa bostäder är vi på Patriam övertygade om att projektet kommer att genomföras med hög kvalitét och professionalism,” säger Fredrik Andrén, Affärsutvecklingschef på Patriam.

Vinkelhuset erbjuder enastående panoramautsikt över Mälaren och Stockholm, vilket ger de boende en unik plats att bo och leva på. Trots den naturnära och avskilda miljön på Lilla Essingen ligger Vinkelhuset endast en kort promenad eller cykeltur från centrala Stockholm, vilket ger en perfekt balans mellan stadsliv och avkoppling.

“Vi är stolta över att få vara en del av ett av Patriams spännande projekt. Vi ser fram emot att vara med och bidra till att skapa en attraktiv bostadsmiljö på Lilla Essingen”, säger Erik Carmestedt, Arbetschef på MVB.

Valet av MVB som totalentreprenör för Vinkelhuset markerar ett viktigt steg i Patriams strävan att skapa hållbara och attraktiva hem. ”Vi är stolta över att vara en av de första som påbörjar byggnationen i området och ser fram emot att tillsammans med MVB förverkliga vår vision och bidra till att forma framtidens boende på Lilla Essingen,” tillägger Fredrik Andrén.

Läs också: Vasakronans Nyinriktade Vision för Alviks Strand

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner