Cortecobolaget förvärvar Stockholms Fönsterrenovering AB

avsvenskbyggmarknad.se

2024-03-11
Foto: CortegoFoto: CortegoFoto: Cortego

Cortecobolaget Fog & Fönster förvärvar Stockholms Fönsterrenovering AB

I ett nyligen offentliggjort pressmeddelande meddelar Cortecobolaget Fog & Fönster att de förvärvat Stockholms Fönsterrenovering AB. Detta förvärv markerar ett viktigt steg i Fog & Fönsters expansionsstrategi och stärker deras erbjudande inom renovering av fönster för en bred kundkrets, inklusive byggföretag, offentliga instanser, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

En strategisk sammanslagning

Stockholms Fönsterrenovering AB, grundat av Dennis Wassén och Thomas Henstad år 2010, har etablerat sig som en ledande aktör inom fönsterrenovering i Stockholm. I och med sammanslagningen med Fog & Fönster förväntas bolaget stärka sin position och kapacitet att möta och överträffa kundernas behov i regionen.

Dennis Wassén uttrycker stor entusiasm över sammanslagningen med Fog & Fönster och ser fram emot de möjligheter som detta samarbete för med sig. Esbjörn Hallgren, VD för Fog & Fönster, betonar att förvärvet ligger i linje med företagets vision att ständigt sträva efter att vara ledande inom branschen genom att erbjuda omfattande och högkvalitativa tjänster.

Om Fog & Fönster och Corteco AB

Fog & Fönster har över 30 års erfarenhet av att erbjuda moderna och hållbara lösningar för bevarande av befintliga fönster. De arbetar med en mångsidig kundbas och är kända för sitt fokus på kvalitet och tillförlitlighet. För mer information om Fog & Fönster, besök deras hemsida: www.fogen.se.

Corteco AB, som ligger bakom Fog & Fönster, är en partner för fastighetsägare som specialiserar sig på hållbar renovering av fastigheters yttre skal. Corteco grundades juli 2022 av Celero Capital och representerar flera specialistföretag som tillsammans erbjuder helhetslösningar inom renovering och underhåll. För mer information om Corteco, besök: www.corteco.nu.

Pressmeddelandet om förvärvet av Stockholms Fönsterrenovering AB av Cortecobolaget Fog & Fönster välkomnas inom branschen som ett tecken på stärkt samarbete och breddad expertis inom fönsterrenovering. För mer information om detta förvärv, se detaljerna i den fullständiga pressreleasen här.

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner