Amanda Rosén – Sveriges mest engagerade kundservicemedarbetare 2024

avsvenskbyggmarknad.se

2024-03-12Amanda Rosén utsedd till Sveriges mest engagerade kundservicemedarbetare 2024

Varje år hyllar Brilliant Future de individer som visar extraordinärt engagemang och skicklighet inom kundserviceområdet. I år går topputmärkelsen, Sveriges mest engagerade kundservicemedarbetare, till Amanda Rosén som är verksam vid Riksbyggen. Denna prestation är resultatet av hårt arbete, mycket engagemang och en outtröttlig strävan efter att förstärka kundrelationer genom exceptionell service.

Ett bemärkelsevärt erkännande

Utmärkelsen baserar sig på analys av omkring 2,3 miljoner svar från kundundersökningar, där cirka 10 000 kundservicemedarbetare runt om i landet har bedömts. Roséns förmåga att kontinuerligt leverera service utöver det vanliga placerade henne i toppen av listan och manifesterar Riksbyggens förmåga att driva en förstklassig kundservice.

I en kommentar till sitt pris delade Amanda Rosén sin filosofi kring kundservice: ”Jag drivs av viljan att hjälpa andra och använder kundundersökningar som ett verktyg för att kontinuerligt förbättra mig. Att visa engagemang och skapa trygghet från start, samt att alltid fokusera på vad som är positivt och vad nästa steg blir är helt avgörande.”

Riksbyggen stärker sin position

Riksbyggens kundservicecenter i Kalmar, som drivs i egen regi dygnet runt, hanterar årligen över 500 000 ärenden. Mikael Gustafsson, chef för kundservice, uttrycker sin stolthet över Roséns prestation och betonar kollektivets betydelse: ”Det här är en utmärkelse för en enastående prestation av Amanda. Jag är mycket stolt över henne och över alla på Riksbyggens kundservice.” Han lyfter även fram vikten av att sträva efter att kunder och medlemmar alltid bör uppskatta Riksbyggen lite mer.

Tips för en framgångsrik kundservice

Rosén delar också med sig av några nyckeltips för att leverera högkvalitativ kundservice:

  • Trygga kunden från starten om att du har viljan och engagemanget att lösa deras utmaning
  • Se varje kundinteraktion som en möjlighet att träffa och lära känna en ny person
  • Var dig själv och använd din personlighet till din fördel i varje samtal
  • Engagera kollegor och använd företagets samlade kunskap för att lösa ärenden effektivt
  • Sammanfatta samtalet för kunden för att tydliggöra vad du har åstadkommit

Ulrika Jonsson, VD på Brilliant Future, understryker betydelsen av kundservice, ”Särskilt i ekonomiskt utmanande tider.” Hon poängterar hur kundfeedback kan användas för att proaktivt förbättra kundupplevelsen och snabbt adressera utvecklingsbehov.

Med detta pris till Amanda Rosén bekräftar Riksbyggen sitt engagemang för att säkerställa högsta möjliga servicekvalitet och bidrar ytterligare till företagets redan starka varumärke inom fastighetsförvaltning och bostadsutveckling.

För mer information om utmärkelsen och Brilliant Future, besök Riksbyggens officiella webbplats eller sanvänd följande länk till Brilliant Futures pressmeddelande.


WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner