För Hälsosamma Chefer in Byggbranschen

avsvenskbyggmarknad.se

2024-03-19
Bild av Hållbara Chefer programmetAnders Hinn, Jeanet Corvinius, Jonas Colting och Jojje Borssén i Hållbara Chefer 2

Byggcheferna Lanserar Hälsoprogram

Byggcheferna introducerar ett nytt initiativ – Hållbara Chefer, ett program dedikerat till att öka kunskapen om och motivationen för en hälsosam livsstil bland chefer och ledare inom byggsektorn. Med fokus på aspekter som rörelse, dagsljus, sömn, kost, kontemplation, syre och natur, syftar programmet till att skapa en stabil grund för långsiktig hållbarhet och ork i ett ofta högtempoarbete som ökar risken för stress och sjukskrivningar.

Medvetenheten om vikten av ett hälsosamt liv ökar, och Hållbara Chefer vill inspirera till enklare och mer självklara val i vardagen för att främja detta. Programmet, som utarbetats i samarbete med idrottscoacher Jonas Colting och Jojje Borssén, betonar vikten av en balans mellan arbete och återhämtning och strävar efter att vara en inspirationskälla för att skapa hållbara och hälsomedvetna ledare inom byggbranschen.

För mer information och resurser om hur man kan integrera ett mer hälsosamt livsstil, besök hållbarachefer där du också kan göra ett enkelt hälsotest.

Källa: Pressmeddelande


Läs även: Earth Week 2024 – Hållbarhet

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner