Nya lägenheter i Täby Park

avsvenskbyggmarknad.se

2024-03-21
Bild av Täby ParkBrf Bersån, Riksbyggen, Täby Park

Nya lägenheter i Täby Park

Från och med den 21 mars börjar Riksbyggen sälja de nya lägenheterna i Brf Bersån, som ligger i den nyligen utvecklade stadsdelen Täby Park, Stockholm. Detta tillkännagivande markerar en spännande utveckling i området som en gång var känd som Stockholms galoppfält. Brf Bersån tillsätter 108 nya bostäder till området, vilket ökar Riksbyggens totala bidrag i Täby Park till över 500 lägenheter.

Om Brf Bersån

Brf Bersån planeras att bli Riksbyggens fjärde byggprojekt i Täby Park, där de tidigare projekten inkluderar Brf Cykelverkstaden, Brf Parkliv, Bonum Brf Boulevarden och hyreslägenheterna Galopphästen. ”Det finns en efterfrågan på fler bostäder i Stockholm och det känns roligt att som samhällsbyggare bidra till att utveckla Täby Park till en karaktärsfull och socialt hållbar stadsdel,” säger Sara Stridh, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad i Stockholm norrort.

De nya lägenheterna kommer att erbjudas i varierande storlekar, från 1 till 5 rum och kök, och alla kommer att ha antingen en balkong eller en uteplats. En garageplats kommer också att finnas tillgänglig för varje lägenhet under det fem våningar höga huset. Brf Bersån kommer att omfattas av en lummig innergård med växtlighet som attraherar pollinatorer och smarta lösningar för återanvändning av regnvatten.

Med den nya utvecklingen fortsätter omvandlingen av Täby Park, vilket erbjuder ett bostadsområde med närhet till natur, kultur och bra kommunikationsmöjligheter, inklusive en nyligen invigd simhall och en skola som är under uppbyggnad.

Läs mer om Brf Bersån och det pågående utvecklingsprojektet i pressmeddelandet från Riksbyggen.


Läs även: The title for the chosen URL ”https://www.svenskbyggmarknad.se/2024/03/20/vastervik-bostadsprojekt/” is:

”Spännande bostadsprojekt i Västerviks skärgård”

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner