Trivselhus vinner Årets nollfelsaktör 2023

avsvenskbyggmarknad.se

2024-03-23
Bild på TrivselhusGarBo dagen 2024: Arets nollfelsaktor 2023 - Trivselhus

Trivselhus vinner Årets nollfelsaktör 2023

För det tredje året i rad har Trivselhus utsetts till Årets nollfelsaktör av GarBo, som erkänner företagets framgångar i att leverera hus utan konstaterade fel vid slutbesiktning. Denna utmärkelse, som nu tilldelas Trivselhus för tredje gången sedan 2019, lyfter fram företagets ansträngningar att upprätthålla hög kvalitet i sina byggprojekt.

Motiveringen från GarBo betonar Trivselhus förmåga att kombinera stora valmöjligheter och hög kvalitet, vilket resulterat i att de kunnat leverera flest hus med noll fel vid slutbesiktning. Det understryker företagets engagemang för värdeorden äkta, hållbart och gedigen kvalitet.

Jonas Regnander, VD på Trivselhus, uttrycker stor stolthet över priset och betonar företagets kundfokus och strävan efter att ständigt leverera felbefriade hus. Mikael R Olsson, affärschef hos Trivselhus, markerar vikten av att leverera ett felfritt hus till kunder, som ofta ser detta som livets viktigaste affär. Han ser företagets tredje vinst som en betydande bedrift och en bekräftelse på företagets ansträngningar.

För mer information om utmärkelsen och Trivselhus arbete, besök den officiella pressreleasen.


Läs även: Sara Kulturhus Vinner Träpriset 2024

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner