Eksjöhus vinner Årets småhus 2024

avsvenskbyggmarknad.se

2024-03-23
Eksjöhus project imageFoto: Eksjöhus (Modern sekelskiftsdröm)

Eksjöhus vinner Årets småhus 2024

För sjätte året i rad har GarBo utsett Årets småhus. Årets pris tilldelas Eksjöhus AB för deras projekt ”Modern sekelskiftsdröm” belägen utanför Kungsbacka. Utmärkelsen delades ut under GarBo-dagen den 21 mars.

Detaljerna som imponerade

Juryn lyfter fram det noggrant placerade huset på tomten, dess detaljrikedom och energieffektivitet som faktorer till varför just detta projekt tog hem vinsten. ”Årets småhus 2024 går till Eksjöhus och Modern sekelskiftsdröm,” citeras motiveringen.

Hedrande finalister

Bland de andra finalisterna fanns Fiskarhedenvillan AB med ”Villa Atmosfär” i Västerås och Vallsjöhus AB med ”Villa Haga” i Vellinge.

Om priset

Årets småhus utses av en erfaren jury inom småhusbranschen. För att kvalificera sig för priset måste bidragen uppfylla vissa kriterier inom kvalitet, hållbarhet och kundnöjdhet. Syftet med priset är att lyfta fram föredömliga projekt och initiativ inom branschen.

Läs hela pressmeddelandet på Mynewsdesk.

Läs även: Sara Kulturhus Vinner Träpriset 2024

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner