RO-Gruppen Expanderar till Örebro

avsvenskbyggmarknad.se

2024-03-25
RO-Gruppen's expansion to Örebro landscape.RO-Gruppen Örebro

RO-Gruppen Expanderar till Örebro

I en satsning för att stärka sin position på den svenska byggmarknaden och fortsätta sin expansiva tillväxtresa, har RO-Gruppen AB beslutat att etablera sig i Örebro. Med en omsättning på 1,7 miljarder för 2023 och ambitionen att rankas som ett av Sveriges tio största byggföretag, ser företaget nu fram emot att förverkliga nya projekt i en av landets snabbast växande städer.

Örebros Potential Lockar

Örebro, med sin attraktiva marknad för bostäder, samhällsfastigheter och kommersiella lokaler, har identifierats som en nyckelregion för RO-Gruppens fortsatta expansion. Staden erbjuder strategiska fördelar med sitt läge och är hem för en omfattande forsknings- och utvecklingssektor, som stöds av Örebro universitet och Universitetssjukhuset, samt en stark försvarsindustri.

Ny Lokal Ledning

För att driva verksamheten framåt i Örebro har tre ledare rekryterats med omfattande erfarenhet från branschen. Pontus Nilsson, Adam Lennartsson och Magnus Johansson, alla med tidigare anställning hos NCC i Örebro, kommer nu att spela en central roll i RO-Gruppens framtida projekt i regionen.

Framtidsutsikter

RO-Gruppens ambition är att inte bara utveckla sin närvaro geografiskt utan också bidra positivt till samhällsbyggnad och hållbar utveckling i Örebro och andra delar av landet.

Besök företagets newsroom för mer information.

Läs även: Selma Stad: Moderna Bostäder och Kulturellt Arv

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner