Skanska uppgraderar marinbas i Karlskrona för 300 miljoner SEK

avsvenskbyggmarknad.se

2024-03-27

Skanska uppgraderar marinbas i Karlskrona för 300 miljoner SEK

Skanska har ingått ett avtal med Fortifikationsverket om att utföra mark- och anläggningsarbeten vid marinbasen i Karlskrona, Sverige. Kontraktet är värt cirka 300 miljoner SEK och kommer att inkluderas i orderbokningen för Sverige för det första kvartalet 2024.

Projektet omfattar mark-, bygg- och installationsarbeten. Byggnationen kommer att påbörjas i mars 2024 och beräknas vara slutfört i september 2026.

Skanska, ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag, bidrar med sin kunskap och förutseende till att forma hur människor lever, arbetar och kopplar samman. Med en omsättning på 157 miljarder SEK under 2023 och cirka 27 000 medarbetare världen över, arbetar företaget i utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med sina kunder och det kollektiva kunnandet hos sina medarbetare skapar Skanska innovativa och hållbara lösningar som stöder ett hälsosamt liv långt utöver vår livstid.

Källa

För mer information, besök pressmeddelandet.


Läs även: Titel: Skanska för anläggningsprojekt i Karlskrona

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner