Premiumbostäder vid Luthagen Strand 2

avsvenskbyggmarknad.se

2024-03-28
Luthagen Strand - Lyxiga premiumbostäder vid FyrisånNamnlöst-13

HSB lanserar premiumbostäder i Luthagen Strand

I Uppsala växlar HSB upp med lanseringen av första etappen i det exklusiva bostadsprojektet Luthagen Strand 2. Den 10 april kickstartar försäljningen av totalt 64 premiumbostäder, med de första 16 nu släppta till försäljning. Detta markerar starten på en ny era för boende i Luthagen, med inflyttning preliminärt planerad till hösten 2026.

Unikt läge och hög kvalitet

Det eftertraktade läget där Luthagsesplanaden möter Fyrisån kombinerat med en exklusiv boendestandard gör projektet speciellt attraktivt. Bostäderna varierar från 2 till 6 rum och kök och erbjuder flera lyxiga attribut som bastu i badrum, walk-in-closets samt köksöar med moderna bekvämligheter för de större lägenheterna.

Tillval och gemensamma ytor

Varje bostad kommer med balkong, uteplats eller terrass och tillgång till parkeringsgarage med laddstationer för elbilar. Den gemensamma innergården planeras inkludera lekytor, sittplatser och ett växthus, medan en gemensam bastu/relaxavdelning bidrar till den gemensamma trivseln.

En satsning på hållbarhet

HSBs ambition är att Luthagen Strand 2 ska uppnå certifieringen Miljöbyggnad Silver, vilket understryker företagets engagemang för hållbarhet och miljövänlig utveckling.

Läs mer om projektet här


Läs även: Grönt ljus för Karlstads resecentrum

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner