Innovativa satsningar på Nordbygg med Säker Vatten

avsvenskbyggmarknad.se

2024-04-09
Kranvatten, säker vattenKranvatten Foto: Jacek Dylag / Unsplash

Nya satsningar presenteras på Nordbygg

Mellan den 23 och 26 april är det återigen dags för bygg- och fastighetsbranschens stora mötesplats, Nordbygg, som går av stapeln på Stockholmsmässan. Bland utställarna finner vi Säker Vatten, som med en 19 meter lång monter planerar att presentera flera nyheter, däribland uppdaterade branschrekommendationer och resultaten från Projekt Köket, ett initiativ mot vattenskador i kök.

Seminarier med fokus på vattensäkerhet

Under mässan anordnar Säker Vatten flera seminarier kring ämnen som berör branschens framtid. Bland annat kommer de nya branschrekommendationerna som svarar mot Boverkets uppdaterade byggregler att diskuteras. Dessutom lyfter organisationen fram betydelsen av att allokera tillräckligt med utrymme för VVS-installationer, för att både förebygga vattenskador och förbättra energieffektiviteten.

I projektet Köket har Säker Vatten tillsammans med andra aktörer arbetat fram metoder för att minska antalet vattenskador i kök – ett problem som vuxit sig allt större med åren. Lösningarna och vägen framåt presenteras i ett av seminarierna under mässdagarna.

Anmälan till seminarier

Deltagande i seminarierna kräver föranmälan och intresserade uppmanas att säkra sin plats via Säker Vattens webbsida. Mässbesökare kan också se fram emot en interaktiv schaktmodell i Säker Vattens monter, där de kan diskutera branschregler och delta i en tävling.

För mer information och seminarieanmälan, besök www.sakervatten.se/seminarier/.

Pressmeddelandet i sin helhet finns tillgängligt här.


Läs även: Totalrenovering av Eriksdalsbadet pausas

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner