Swisspearl lanserar Sunskin: estetiska solcellsmoduler för tak och fasad

avsvenskbyggmarknad.se

2024-04-15
Swisspearl's Sunskin SolcellssystemSunskin Lap och flat

Swisspearl introducerar Sunskin

Swisspearl meddelade den 12 april 2024 lanseringen av sitt nya solcellssystem, Sunskin, utvecklat för tak och fasader. Systemet, som presenteras på NordBygg mellan den 23 och 26 april, kombinerar estetik med hög effektivitet och är en del av företagets satsning på hållbar byggteknik.

Två innovativa system för fasad och tak

Sunskin Facade Lap och Facade Flat är två varianter utformade för fasadapplikationer, där Flat-modulen erbjuder en helt dold montering för en sömlös utseende. För tak finns Sunskin Roof Lap, som är anpassad för överlappande montering. Alla system är framtagna för att enkelt och snabbt kunna installeras, samt att hålla för tuffa väderförhållanden och höga snölaster.

Funktioner och fördelar

  • Högeffektiva solcellsmoduler utan ramar.
  • Ersätter konventionella tak och fasader.
  • Installationen kräver inga verktyg.
  • Konstruktionen tillåter ventilation som ökar energieffektiviteten.
  • Kan appliceras på tak med en lutning mellan 15° och 60°.
  • Estetisk design som kompletterar Swisspearls övriga sortiment.

Swisspearl, ledande inom fibercementprodukter, fortsätter att stärka sitt engagemang för hållbarhet inom byggbranschen med introduktionen av Sunskin. För mer detaljerad information, besök pressmeddelandet.


Läs även: Stena Fastigheter: Satsning på Solenergi och Hållbarhet

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner