Häggströms byggföretag förstärker med ny styrelse för att navigera

avsvenskbyggmarknad.se

2024-03-13
häggströms ny styrelsemedlemmar i nya styrelsen Foto Häggströms

Häggströms byggföretag förstärker med ny styrelse för att navigera i en snabbt föränderlig byggbransch

I en nyligen utgiven pressrelease meddelar Häggströms Bygg AB en omfattande omorganisering och introduktion av en ny styrelse. Denna strategiska förändring markerar bolagets ambition att anpassa sin verksamhet efter de snabba skiften som präglar byggbranschen och stärka sin position som ledare inom sektorn.

Med start från början av året har Häggströms genomgått en betydande omstrukturering och är nu glada över att välkomna en ny styrelse. Denna steg anses av företaget som kritisk i strävan att förbättra sin marknadsorientering och stärka sitt erbjudande.

En samling av bred kompetens

Den nya styrelsen ledd av Pierre Olofsson symboliserar en intentionell satsning på att förena djupgående branchkunskap med nya perspektiv från relaterade sektorer. Olofsson framhåller, ”Det är en spännande tid för Häggströms. Med den nya styrelsens breda kompetensbas är vi väl rustade att navigera i den snabbt föränderliga byggsektorn och fortsätta att leverera exceptionellt värde till våra kunder.”

Styrelsens medlemmar inkluderar Jenni Häggström, Maria Ragnevad, Josefin Gorthe Skafar, Yannick Häggström, Johan Karlberg och Emmy Dahl. Deras kollektiva expertis sträcker sig över områden som teknologi, finans, juridik och byggprojektledning, vilket betraktas som avgörande för företagets framtidstrategi.

Mot en hållbar och innovativ framtid

Förändringen i ledningen är en del av Häggströms långsiktiga plan att konsolidera sin marknadsposition, främja hållbarhet och innovation, samt förbättra kundnöjdheten. Fredrik Häggström, företagets grundare, poängterar omorganiseringens betydelse: ”Denna nya fas i Häggströms utveckling är en direkt följd av vår ambition att inte bara anpassa oss till branschens utveckling utan att aktivt forma den”.

Med en robust grund, en tydlig vision för framtiden och en ny styrelse full av erfarenhet och ambition är Häggströms väl positionerade för att möta de utmaningar och möjligheter som framtiden för med sig.

Ytterligare information om detta ämne kan hittas i det ursprungliga pressmeddelandet.

Läs också: Johan Augustsson blir ny VD för Mestergruppen Sverige

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner