Johan Augustsson blir ny VD för Mestergruppen Sverige

avsvenskbyggmarknad.se

2024-03-13
Johan Augustsson Foto: MestergruppenJohan Augustsson Foto: Mestergruppen

Johan Augustsson ny VD för Mestergruppen Sverige

I en senaste utveckling inom svensk detaljhandel, har Mestergruppen utsett Johan Augustsson till ny VD för Mestergruppen Sverige AB. Augustsson, med en imponerande bakgrund som VD för Lidl Sverige, tar över rollen den 15 april och ersätter Mia Malmros, som kliver in i en annan ledande position inom bolaget.

En erfaren ledare tar rodret

Johan Augustsson, känd för sina många år hos Lidl Sverige där han bidragit med betydande framgångar inom flera avdelningar, är redo för att leda Mestergruppen Sverige in i framtiden. Under sitt ledarskap vill han fortsätta att stärka organisationens position på marknaden genom nytt tänkande och innovation.

Roligt och utmanande uppdrag enligt Augustsson

”Det ska bli spännande att komma till en ny del inom detaljhandeln,” uttrycker Johan Augustsson. Han ser fram emot att arbeta tillsammans med de kompetenta medarbetarna och medlemmarna inom Mestergruppen för att fortsätta stärka företagets position på marknaden.

Fokus på digitalisering, tillväxt och hållbarhet

Framtiden för Mestergruppen Sverige ser ljus ut med en tydlig riktning mot ytterligare digitalisering, tillväxt och hållbarhetsarbete under Augustssons ledarskap. Mestergruppen, som redan är marknadsledande inom byggmaterialhandeln i Sverige, verkar för att ytterligare förstärka sitt erbjudande och sin service gentemot kunderna.

För mer information om detta, besök den officiella pressreleasen.

Läs också: Jeanna Nylander ny VD för Bengt Dahlgren Syd

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner